Service en onderhoud

Rowebo verzorgt allround bouwkundig onderhoud aan gebouwen. Naast planmatig onderhoud bieden wij elke service die nodig is om storingen en schades aan gebouw gebonden installaties op te lossen.

Uw pand dient regelmatig onderhouden te worden. Het beste is om dit te ondervangen in een plan voor de lange termijn. Ook voor andere onderhoudsvragen kunt u bij ons terecht.

Wij starten met een inspectie om te zien wat aangepakt moet worden en bespreken vooraf hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Iedere vorm van onderhoud aan het pand, de constructie of installaties voeren wij voor u uit.

Door allerlei omstandigheden kunnen storingen ontstaan aan installaties. Storingen die ten koste kunnen gaan van comfort, functionaliteit en veiligheid van het gebouw. Onze service is erop gericht zo snel mogelijk de veiligheid te herstellen en vervolgens zorg te dragen dat alle storingen verholpen worden.

Rowebo verzorgt middels een onderhoudsovereenkomst preventieve service & onderhoud aan dakbedekkingen uit waarbij deze tweemaal per jaar schoongemaakt en visueel gecontroleerd worden.
Waarom is onderhoud aan uw dak belangrijk?

Zonder dat u het ziet, kan schade ontstaan aan uw platte of licht hellende dak, als gevolg van weersinvloeden. Regelmatige inspectie zorgt ervoor dat schades vroeg ontdekt worden, vaak voordat er vervelende gevolgen optreden, zoals lekkage of losliggend materiaal. Regelmatige inspectie en onderhoud door Rowebo heeft belangrijke voordelen.

Regelmatige inspectie en onderhoud door Rowebo heeft belangrijke voordelen.

  • langere levensduur daken
  • financieel voordelig dankzij preventie
  • voldoen aan eisen voor verzekering en garanties
  • controle over de kosten
Call Now Button