Energiebesparing

“ Isoleren is maatwerk ”

Aannemersbedrijf Rowebo verricht energiebesparende maatregelen.

Aannemersbedrijf Rowebo heeft meer dan 30 jaar ervaring met isolerende maatregelen.
Wij voorzien u graag van hoogwaardige isolatie voor uw woning of bouwproject. In dit proces bieden wij u graag isolatie advies op maat aan. Iedere klus is immers weer anders! 

 

Onderaan de streep leveren wij u geld op

Dat goede isolatie ervoor zorgt dat uw huis beter geïsoleerd is, spreekt voor zich. Maar wat heeft u daaraan? Goede isolatie zorgt ervoor dat u kunt besparen op uw energiekosten. Er ontsnapt namelijk minder warmte uit uw huis, waardoor uw verwarming minder hard hoeft te werken. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd huis ervoor dat uw huis een beter energielabel krijgt. Daardoor neemt die in waarde toe. Onderaan de streep verdient u uw investering dus gewoon weer terug. 

Wij hanteren een milieuvriendelijke werkwijze

Het isolatiemateriaal dat wij gebruiken is milieuvriendelijk. Het heeft namelijk een lage impact op het milieu. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd huis ervoor dat u minder energie verbruikt. Dat heeft natuurlijk invloed op uw CO2-uitstoot én op het milieu.


Gevelisolatie
Spouwmuur isolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Zolder-vloer isolatie
HR++ of Triple-glas
Zonnepanelen
Warmtepomp
Airconditioning

Subsidie
De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in een subsidie voor isolatiemaatregelen. Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf of wordt deze uw hoofdverblijf direct na renovatie? Dan komt u mogelijk in aanmerking.

Call Now Button