Verhuurd Poppenbouwing 7 te Geldermalsen

Verhuurd Poppenbouwing 7 te Geldermalsen

979 m² Bedrijfspand met kantoor. Representatief.

Op goede hoeklocatie, op korte afstand van de Randweg welke aansluit op de Rijksweg A15, gelegen moderne bedrijfsruimte met kantoren en showroom.

Op dit moment is er in een deel van de bedrijfsruimte een showroom gebouwd, doch deze kan eenvoudig worden verwijderd waardoor de bedrijfsruimte wordt vergroot van 413 naar 599 m².

De kantoren zijn 182 m² groot en verdeeld over 2 bouwlagen.

Naast het pand ligt een verhard en omheind buitenterrein van 114 m².

HUURPRIJS:

INDELING:
Begane grond: Entree, open kantoor of showroom, kantoorkamer, toiletgroep, keukentje. Oppervlakte 93 m².
De bedrijfsruimte is 413 m² groot en beschikt over een inpandig kantoor van ca. 11 m², een toilet, 2 overheaddeuren en een flinke verdiepingsvloer van 186 m². Showroom (ingebouwd in de bedrijfsruimte) van 186 m².

Verdieping kantoorruimte: overloop, 2 kantoorkamers, vergaderruimte.

OVERIGE:
* De bedrijfsruimte is voorzien van tl-verlichting, verwarming middels heater en heeft een maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m².
* De elektrisch bedienbare overheaddeuren zijn 4.20 m hoog bij 4.50 meter breed.
* De kantoren en de showroom zijn voorzien van kabelgoten en een systeemplafond met verlichting.
* De kantoren op de begane grond zijn voorzien van airco.
* Het gehele pand is voorzien van zonwerende beglazing.
* Parkeren op eigen terrein voor en naast het gebouw.
* Links naast de bedrijfsruimte is een omheind en verhard terrein aanwezig.
* De servicekosten bestaan uit onderhoud aan de tuin, CV installatie en overheaddeuren, 4 maal per jaar wassen beglazing aan de buitenzijde en het onderhoud aan de airconditioning. Deze werkzaamheden worden door verhuurder uitgevoerd.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand is perfect gesitueerd aan de rand van een kleinschalig industrieterrein, grenzend aan de Randweg, welke een directe aansluiting heeft op de A15 nabij knooppunt Deil.

De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe. De gemeente telt in totaal circa 26.000 inwoners.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.

Call Now Button